Bali Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Bali med AFerry. Indenlandske tjenester i Indonesien er tilgængelige fra Bali til Gili Trawangan og Lembongan.

Bali Færgeselskaber

Færger til og fra Bali drives af BlueWater Express. Når du leder efter en færge til Bali, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Bali/Padang Bay og Bali/Sanur Jetty for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Bali færger med BlueWater Express er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Bali bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Bali Ferries
  • Bali Ferries
  • Bali Ferries

Om Bali

Bali ligger med Java mod vest og Lombok mod ost og ligger i Republikken Indonesien, der ligger tæt på de mindre oer Nusa Penida, Nusa Lembongan og Nusa Ceningan. Bali's hovedstad er Denpasar i den sydlige del af oen. Bali er enormt populært hos turister og udgor 80% af sin okonomi. Bali blev stemt som verdens forende destination i marts 2017 af TripAdvisor. Bali er også hjemmet til Subak-vandingssystemet (et vandforvaltningsvandingssystem for uafskallede marker, der blev udviklet i det 9. århundrede), et UNESCO World Heritage Site.

Bali - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!