Balearia

Balearia Ferry
Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke billige afgange med Balearia til Spanien, Marokko, Ceuta, Menorca, Majorca (Mallorca), Ibiza og Forementera. AFerry.dk viser dig altid de bedste priser og de seneste tilbud.

Oversigt

Check-in Information

Indtjekning er mindst 60 minutter før afgang for fodpassagerer og 90 minutter før afgang for alle andre passagerer. På Sète-Nador-ruten er afgang fra Sète-indtjekning 5 timer før afgang, og for afgang fra Nador-indtjekning er 6 timer før afgang for alle passagerer.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Balearia Ferry Ruter

Tilbud

  • Book færger til Spanien, Marokko og flere
  • Book færger til Spanien, Marokko og flere

Ændringer

Balearia Ferries har flyttet alle afgange fra Tanger havn til Tanger-Med ferry havn, som ligger cirka 40 kilometer fra Tanger havn. Dette gør, at sejltiden er kortere. Derudover vil du finde flere faciliteter i den nye havn.


Ombord på Balearia Ferries

Balearia har mange hurtige færger, så du har mulighed for at vælge den afgang, der passer dig bedst. Ombord er der et stort udvalg af kahytter og sæder samt barer, restauranter, TV og butikker.


Book Balearia færger med AFerry.dk og vi hjælper dig med at finde de billigste billetter, så din ferie begynder, når du går om bord.

Tag dit kæledyr med

Du kan tage dit kæledyr med på Balearia færger med AFerry.dk. Du vælger antal kæledyr på samme side, som hvor du vælger antal passagerer.

AFerry.dk lader dit kæledyr rejse gratis på Balearia færger, men du bedes gøre personalet opmærksom på at du rejser med et dyr, når du boarder.

Bemærk, at der er regler for at rejse med kæledyr. Hvis du planlægger at tage din hund med på ferie, skal du altid kontakte din dyrlæge i god tid. Dyrlægen vil tjekke hundens vaccinationer og bestemmelserne for rejse med dyr i det eller de lande, hvor du skal holde ferie.

Bemærk, at du kun kan rejse med en hund eller en kat. Hvis du ønsker, at rejse med en campingvogn eller trailer bedes du kontakte os på 0844 5765503 (this is a national rate line) eller emaile mail@aferry.dk.

video

Balearia Ferry YouTube video

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!