Bacolod City Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Bacolod City med AFerry. Indenlandske tjenester i Filippinerne er tilgængelige fra Bacolod City til Manila.

Bacolod City Færgeselskaber

Færger til og fra Bacolod City drives af 2GO Travel. Når du leder efter en færge til Bacolod City, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Bacolod City færger med 2GO Travel er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Bacolod City bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Bacolod City Ferries
  • Bacolod City Ferries
  • Bacolod City Ferries

Om Bacolod City

Bacolod City, kendt som "Smilesbyen", er hovedstaden i provinsen Negros Occidental i Filippinerne. Bacolod City er kendt for et par ting, herunder sode desserter, god mad og MassKara Festival, som kan sammenlignes med Mardi Gras på grund af dets dristige farver, dans og musik.

Bacolod City havn ligger på ostkysten af byen. Færger fra Bacolod City går til Manila og Cagayan De Oro.

Bacolod City - Rutekort

se kort

Havneadresser

2GO Travel

Bredco Port 2, Bacolod Reclamation Area, Bacolod City, Philippines

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!