Australien Færge

Kort

Bestil tilbud

Tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Book en færge til Australien, eller endda inden for Australien, med AFerry. AFerry har altid billige priser på Australien færger, så du kan slappe af og vide, at du har en god handel. Australien færger opererer fra 2 færgehavne - Kangaroo Island/Penneshaw og Melbourne. Du kan bestille en færge til Australien fra Kangoeroe eiland ved hjælp af Devonport til Melbourne færgeruten. Der er også en indenrigsrute inden for Australien forbinder Cape Jervis og Kangoeroe eiland.

Australien Færgeselskaber

Færger til og i Australien drives af 2 Færgeselskaber - Sealink og Spirit of Tasmania. Fordi der er 2 færgerfirmaer og 2 færgeruter, kan sammenligning af priser og tidspunkter være meget nyttigt for at hjælpe dig med at få den bedste pris til det bedste tidspunkt, der passer til dine planer. Virksomheder som Sealink og Spirit of Tasmania tilbyder uovertrufne tjenester, og du vil fole at du er på ferie, det ojeblik du går ombord. At rejse til eller i Australien bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!