Astypalea færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Astypalea Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Astypalea med AFerry. Du kan bruge Astypalea til at tage færger omkring De Dodekanesiske øer og også til De Kykladiske oer og Grækenland. Indenlandske tjenester i De Dodekanesiske øer er tilgængelige fra Astypalea til Kos, Nisyros og Rhodes mens færger væk fra De Dodekanesiske øer sejle til Aegiali, Naxos og Piraeus.

Astypalea Færgeselskaber

Færger til og fra Astypalea drives af Blue Star Ferries. Når du leder efter en færge til Astypalea, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Astypalea færger med Blue Star Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Astypalea bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Astypalea færgehavn
  • Astypalea færgehavn
  • Astypalea færgehavn

Om Astypalea

`Portaitissa 'er et must-see når man kommer til denne ø. Et ulastelig kloster med hvidkalkede vægge og turkise kuplede tag.

Du skal også prøve nogle Astypalean specialiteter, mens du er der bl.a. poungia, en oste tærte lavet med lokalt fremstillet kopanisti ost og sød græsk honning, og den friskfangede fisk og skaldyr som hummer og blæksprutte. For arkæologi fans, er et besøg på det arkæologiske museum i Astypalea et must, såvel som de venetianske ruiner, der er spredt rundt Astypalea.

Astypalea er fuld af hvidkalkede huse, fantastiske strande og frugtplantager fyldt med mandariner, oliven og druer. Ligesom mange græske øer, er Astypalea fuld af betagende udsigt over havet og det enestående landskab, der omgiver landsbyerne i Chora og Livadi. Færger fra Astypalea sejler til andre Dodekanesiske øer og det græske fastland.

Astypalea retninger

Selvom der er veje i Astypalea, er mange af dem kun grusveje og kan være ganske farligt. På grund af dette, og på grund af den lille størrelse af øen, kan det være nemmere at enten cykle eller gå til havnen, uanset hvor du befinder dig på øen.

Der er busser som kOrerr fra Astypalea Chora til alle de andre landsbyer i Astypalea, men denne service er meget begrænset.

Astypalea - Rutekort

se kort

Havneadresser

Blue Star Ferries

Astypalea Port, Astypalea, Dodecanese Islands, Greece

Blue Star Ferries

Astypalea Port, Astypalea, Dodecanese Islands, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!