Arrecife færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Arrecife Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Arrecife med AFerry. Færger til Arrecife, i Lanzarote, er tilgængelige fra De Kanariske Oer, Spanien og Tenerife. Du kan tage en færge til Arrecife fra Cadiz, Huelva, Las Palmas de Gran Canaria, Santa Cruz de la Palma og Santa Cruz de Tenerife.

Arrecife Færgeselskaber

Færger til og fra Arrecife drives af Naviera Armas og Trasmediterranea. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Arrecife, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Arrecife, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Playa Blanca for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Arrecife færger med Naviera Armas og Trasmediterranea er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Arrecife bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Las Palmas - Arrecife
(Trasmediterranea)
DKK503
  • Booked: Thursday, October 22, 2020
  • Rejs: Saturday, October 24, 2020 (enkelt)
  • 2 Voksne (Foot passenger)
  • Arrecife færgehavn
  • Arrecife færgehavn
  • Arrecife færgehavn

Om Arrecife

Denne smukke strand i Arrecife (øens hovedstad siden midten af de 19. århundrede) har fået det blå flag af den Europæiske Union.

Fra den dejlige San Gines lagune, der huser små kystnære fiskerbåde, kan du folge kysten til El Reducto der kan prale med en moderne strandpromenade, som forer til El Cable Beach. Fint gyldent sand og rolige farvande skabe et malerisk syn.

Arrecife havn er en naturlig havn, beskyttet af en barriere af holme og rev beliggende på De Kanariske øer, i den østlige del af øen Lanzarote. Arrecife er hovedstaden.

Arrecife faciliteter

Arrecife havn har få restauranter og nogle duty free butikker. For de bedste facilliteter, tag ind til byen Arrecife.

Arrecife retninger

Arrecife havn ligge lide udenfor byen, så du kan følge vejskiltene hele vejen til havnen.

Arrecife - Rutekort

se kort

Havneadresser

Naviera Armas

Avenue de Los Mármoles, Arrecife, 35500, Lanzarote, Canary Islands (Lanzarote)

Trasmediterranea

José Antonio, 90, C.P. 35500, Canary Islands (Lanzarote)

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!