Arrecife - Cadiz færger

Kort

Bestil tilbud

  • 1 krydsninger ugentligt
    35 hr 30 min.

Arrecife til Cadiz færger forbinder Lanzarote og Spanien med Trasmediterranea. Udover at sammenligne priser og tider for Arrecife til Cadiz, viser vi også resultater for Arrecife til Huelva for at hjælpe dig med at komme fra Lanzarote til Spanien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Arrecife og Cadiz. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Arrecife til Cadiz - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Arrecife til Cadiz rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Arrecife

Denne smukke strand i Arrecife (øens hovedstad siden midten af de 19. århundrede) har fået det blå flag af den Europæiske Union.

Fra den dejlige San Gines lagune, der huser små kystnære fiskerbåde, kan du folge kysten til El Reducto der kan prale med en moderne strandpromenade, som forer til El Cable Beach. Fint gyldent sand og rolige farvande skabe et malerisk syn.


Om Cadiz

Cadiz er en typisk andalusiske by med et væld af attraktive udsigter og velbevarede historiske vartegn. Byen er fuld af smukke parker, hvor eksotiske planter blomstre. Det er også den havn, hvor, i 1500 og 92, Columbus sætte sejl.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!