Arrecife - Cadiz færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 1 krydsninger ugentligt
    32 hr 30 min.
    Få Pris

Tilbud

Arrecife til Cadiz - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Arrecife til Cadiz rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Arrecife

Denne smukke strand i Arrecife (øens hovedstad siden midten af de 19. århundrede) har fået det blå flag af den Europæiske Union.

Fra den dejlige San Gines lagune, der huser små kystnære fiskerbåde, kan du folge kysten til El Reducto der kan prale med en moderne strandpromenade, som forer til El Cable Beach. Fint gyldent sand og rolige farvande skabe et malerisk syn.


Om Cadiz

Cadiz er en typisk andalusiske by med et væld af attraktive udsigter og velbevarede historiske vartegn. Byen er fuld af smukke parker, hvor eksotiske planter blomstre. Det er også den havn, hvor, i 1500 og 92, Columbus sætte sejl.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!