Arbatax - Genoa færger

Kort

Bestil tilbud

Arbatax til Genoa færger forbinder Sardinien og Italien med Tirrenia di Navigazione. Udover at sammenligne priser og tider for Arbatax til Genoa, viser vi også resultater for 6 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Sardinien til Italien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

  • Golfo Aranci til Livorno
  • Golfo Aranci til Piombino
  • Olbia til Genova
  • Olbia til Livorno
  • Olbia til Piombino
  • Porte Torres til Genova

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Arbatax og Genoa. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Arbatax til Genoa - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Arbatax til Genoa rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Arbatax

Arbatax er en lille fiskerby, som ligger i det Tyrrhenske Hav i Ogliastra Provence Sardinien, 5 km vest for den nærmeste by, Tortoli, og hjem til en lille, men travl havn. Arbatax er et område rigt på grøn Middelhavs krat og de karakteristiske røde klipper og masser af porfyrholdige granit.

Arbatax er et fantastisk sted at være i foråret, når du kan se en eksplosion af farver med kontrast af klipperne på næsset og revet, de hvide sandstrande og de rolige farvande. En naturlig ramme til dette panorama, er de omkring liggende bjerge, det højeste på øen.

Trenino Verde er et berømt turist tog, som tager dig op det bjergrige bagland. Fra fyrtårnet, som sidder over byen kan du se en betagende udsigt over landsbyen. Alle disse smukke omgivelser og valget af aktiviteter gør Arbatax til en særlig behagelig badeby for tourister.


Om Genoa

Genova havn er godt beliggene for turister og handel, og har altid fungeret som forbindelses punkt mellem det kontinentale Europa og Middelhavsområdet. Spanien, Marokko, er Korsika, Sardinien og Tunesien er rigtig godt forbundet fra Genova havn.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!