Arbatax færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Arbatax Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Arbatax med AFerry. Færger til Arbatax, i Sardinien, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Arbatax fra Civitavecchia og Genoa.

Arbatax Færgeselskaber

Færger til og fra Arbatax drives af Tirrenia di Navigazione. Når du leder efter en færge til Arbatax, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Cagliari, Golfo Aranci og Olbia for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Arbatax færger med Tirrenia di Navigazione er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Arbatax bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Arbatax færgehavn
  • Arbatax færgehavn
  • Arbatax færgehavn

Om Arbatax

Arbatax er en lille fiskerby, som ligger i det Tyrrhenske Hav i Ogliastra Provence Sardinien, 5 km vest for den nærmeste by, Tortoli, og hjem til en lille, men travl havn. Arbatax er et område rigt på grøn Middelhavs krat og de karakteristiske røde klipper og masser af porfyrholdige granit.

Arbatax er et fantastisk sted at være i foråret, når du kan se en eksplosion af farver med kontrast af klipperne på næsset og revet, de hvide sandstrande og de rolige farvande. En naturlig ramme til dette panorama, er de omkring liggende bjerge, det højeste på øen.

Trenino Verde er et berømt turist tog, som tager dig op det bjergrige bagland. Fra fyrtårnet, som sidder over byen kan du se en betagende udsigt over landsbyen. Alle disse smukke omgivelser og valget af aktiviteter gør Arbatax til en særlig behagelig badeby for tourister.

Arbatax havn har forbindelser til det italienske fastland gennem Civitavecchia, Genoa, Fiumicino, Olbia og Cagliari.

Arbatax faciliteter

Arbatax er en lille havn med relativt få facilliteter. Byen Arbatax ligge kun en fem minutters gang derfra, hvor du kan finde restauranter og butikker.

Arbatax retninger

Du kan nemt komme til Tortoli, den anden største by, efter Arbatax, via SS.131 motorvejen. Derefter er der tydelige skilte hele vejen til havnen.

Arbatax - Rutekort

se kort

Havneadresser

Tirrenia di Navigazione

Piazzale Scogli Rossi, I 08041 Arbatax, Sardinia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!