Aomori færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Bestil en færge til Aomori med AFerry. Indenlandske tjenester i Japan er tilgængelige fra Aomori til Hakodate.

Aomori Færgeselskaber

Færger til og fra Aomori drives af Tsugaru Kaikyo Ferry. Når du leder efter en færge til Aomori, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Oma for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Aomori færger med Tsugaru Kaikyo Ferry er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Aomori bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Aomori færgehavn
  • Aomori færgehavn
  • Aomori færgehavn

Om Aomori

De største attraktioner i Aomori er bl.a. ruiner, museer og bjerge. Hakkoda Mountains er fantastisk til vandreture og byder på varme kurbade som Sukayu Onsen. Aomori er desuden kendt for en by med meget vintersport: bl.a. har de holdt flere itnernationale curling begivenheder og det lokale curling hold fra Aomori blev valgt til at repræsentere Japan i Vinter-OL 2010 i Vancouver, Canada.

Om rederiet

Tsugaru Kaikyo har en flåde på 3 moderne skibe, som alle er indrettet med fokus på komfort og luksus. Du vil blive blændet af de spektakulære seværdigheder både om bord og ude på dækket. Kvindelige passagerer kan slappe af i et af de eksklusive værelser kun til kvinder, mens hunde kan nyde en lignende oplevelse i hunderummet.

Aomori ligger i den nordlige region på øen Honshu i Japan, hvorfra der sejles til Hakodate på øen Hokkaido.

Aomori faciliteter

I Aomori havn vil du finde en turist-information samt et typisk japansk kulturel oplevelsesområde.

Aomori retninger

Med Tog
Den nærmeste togstation er Aomori Station, som ligger 15 minutters gang fra havnen.

Med Fly
Den nærmeste lufthavn er Aomori Airport. Du kan komme til havnen på 35 minutter med bus eller 30 minutter i bil.

Aomori - Rutekort

se kort

Havneadresser

Tsugaru Kaikyo Ferry

Aomori ferry terminal, 038-0002 Aomori-ken, Aomori-shi, Okidate 2-12-1, Japan

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!