Antikythira havn

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

På denne side kan du finde nyttige informationer om havnen, dens faciliteter og adresse. Se de seneste tilbud og fartplaner forneden og book din overfart i dag!

  • Antikythira havn
  • Antikythira havn
  • Antikythira havn

Antikythira havnefaciliteter

Med en befolkning på 44 på hele øen, er det ikke overraskende, at der ikke findes mange faciliteter på havnen.

Rutebeskrivelse

Den største by på øen er Potamos, som også er havnen. Så medmindre du har gået til en af de to andre landsbyer (med henholdsvis 17 og 9 beboerer), vil du være i gåafstand fra havnen. Hvis ikke, er din bedste satsning at spørge virkelig pænt.

Om Antikythira

Med en befolkning på 44, er Antikythira en primitiv sted. Øen er perfekt for dig, der er træt af moderne bekvemmeligheder. Interesante steder at se er tempel Apollon i Xeropotamos, det 200 år gamle vandmølle i Potamos og Apolytaras Lighthouse, bygget i 1926, på den sydligste Kap Antikythera. Strande, hvor du kan nyde en svømmetur kan findes i nærheden Xeropotamos og Halara.

Antikythira - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!