Anek Superfast

Anek Superfast Ferries
Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke Anek Superfast færger til blandt andet Ancona, Igoumenitsa, Patras og Piraeus. Anek Superfast er en sammensætning af Anek Lines og Superfast Ferries. Med AFerry.dk finder du altid de billigste Anek Superfast priser og de seneste tilbud.

Oversigt

Ruter:
22
Korteste krydsning:
Bari - Corfu
8 hr
Mest populære rute:

Anek Superfast Ferries Ruter

Tilbud

  • Book færger til Italien, Grækenland & Kreta
  • Book færger til Italien, Grækenland & Kreta

Ombord på Anek Superfast færger

Anek Lines og Superfast Ferries har slået sig sammen for en endnu bedre rejse.

Anek Superfast tilbyder både indre- og ydre dæk kahytter og behagelige sæder. Der er restauranter samt barer og om sommeren er der mulighed for en svømmetur i poolen på dækket.

Du kan nu booke 'Camping Ombord' service med AFerry.dk. Camping ombord tilbyder kunder, der rejser i campingvogn eller autocamper, at de, når de bestiller en dæk-billet pr person, og køretøj-billet, kan sove i køretøjet med gratis adgang til 220V elektricitet og benyttelse af eget bad og toilet.


Alle Anek Superfast skibene er designet til at give dig den mest behagelige rejse, så din ferie starter, når du går ombord.

video

Anek Superfast Ferries YouTube video

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!