Anek Lines

Anek Lines Ferry
Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke Anek Lines færger til Italien, Grækenland Corfu, Kreta og Albanien. Anek Lines er en af de største græske færgeselskaber, som har sejlet i mere end 40 år og leveret enestående service og behagelige rejser. Med AFerry.dk finder du de billigste Anek Lines priser og du kan altid finde de seneste tilbud.

Oversigt

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Tilbud

Anek Lines Ferry Ruter

  • Book færger til Italien, Grækenland, Corfu & Kreta
  • Book færger til Italien, Grækenland, Corfu & Kreta

  Ombord på Anek Lines færger

  Anek Lines tilbyder både indre- og ydre dæk kahytter og du kan endda vælge deluxe kahytter, som har egen stue med TV og internetadgang. Ombord på færgerne er der restauranter, barer, butikker og om sommeren er der mulighed for en svømmetur i poolen på dækket.

  Du kan nu booke 'Camping Ombord' service med AFerry.dk. Camping Ombord tilbyder kunder, der rejser med campingvogn eller autocamper, at de kan sove i deres køretøj med gratis adgang til 220V elektricitet og benyttelse af eget bad og toilet. Den mulighed gælder når man bestiller en dæk-billet pr. person samt køretøj-billet.


  Alle Anek Lines skibene er designet til at give dig den mest behagelige rejse, så din ferie starter, når du går ombord.

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!