Andros - Mykonos færger

Kort

Bestil tilbud

 • 7 krydsninger ugentligt
  1 hr 25 min.
  Få Pris
 • 1 krydsninger dagligt
  1 hr 25 min.
  Få Pris
 • 2 krydsninger dagligt
  2 hr 15 min.
  Få Pris

Andros til Mykonos er en indenrigsrute i De Kykladiske oer, med Cyclades Fast Ferries og Golden Star Ferries.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Andros og Mykonos. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Andros til Mykonos - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Andros til Mykonos rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Andros

Andros færgehavnen ligger i Andros, det nordligste af Kykladerne cirka halvanden time fra Piraeus havn.

Den græske ø Andros er unik på sin egen måde med maleriske små landsbyer, frodige grønne dale og smukke sandstrande. Andros er en visuel nydelse med stier og lyse arkader påvirket af den venetianske og kykladisk arkitektur.


Om Mykonos

Mykonos er en meget kosmopolitisk ø, gjort berømt i de sidste årtier af de internationale jet set besøgende, der bruger deres ferie på øen. Mykonos er et fantastisk sted at se græske og internationale berømtheder. Nogle mennesker mener, ​​du ikke rigtig har set, hvad Grækenland har at tilbyde, før du besøger Mykonos.

Mykonos har et fantastisk natteliv med mange diskoteker og barer på hele øen sammen med nogle smukke sandstrande. Alt i alt er Mykonos en venlig lille malerisk by med smukke hvide huse, smalle sten stier og vindmøller, sammen med mange interessante museer og bycentre.

Mykonos tilbyder også et udvalg af køkkener til at imødekomme, den store tilstrømning af internationale turister, sammen med lokale græske delikatesser og tilbyder også et væld af smukke overnatningsmuligheder og resorts.