Ancona havn

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Ancona Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Ancona med AFerry. Færger til Ancona, i Italien, er tilgængelige fra Albanien, De Ioniske oer, Grækenland og Kroation. Du kan tage en færge til Ancona fra Durres, Igoumenitsa, Korfu, Patras, Spalato og Zara.

Ancona Færgeselskaber

Færger til og fra Ancona drives af Adria Ferries, ANEK Superfast, Jadrolinija, Minoan Lines og SNAV. Fordi 5 færgeselskaber opererer ind og ud af Ancona, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Ancona, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Bari, Bol og Brindisi for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Færger med Adria Ferries og andre virksomheder, der opererer til og fra Ancona er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Ancona bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Ancona havn
  • Ancona havn
  • Ancona havn

Om Ancona

Ancona blev en af de storste havne i Adriaterhavet mellem det trettende og fjortende århundrede, det andet kun til Venedig. Men i senere år blev Ancona ligesom andre italienske byer scenen for mange kampe forbundet med uafhængighedskrigene og var også målet for udenlandske erhverv, herunder de massive luftbombakampagner under anden verdenskrig, der odelagde hele områder af Ancona, og dårligt beskadiget havnen. Ancona havn er en typisk historisk italiensk havn på ostkysten, Ancona byder på hyppige sejladser til Grækenland, Montenegro, Albanien og Kroatien.

Ancona facilliteter

Ancona Havn har mange facilliteter for passagerer. Du kan finde en lille cafe, toiletter og utallige sæder. Der er også faciliteter for handicappede passagerer.

Ancona retninger

Ancona er forbundet til resten af ​​Europa gennem Milano og Bologna via A1 og A14 motorvejene. Du kan komme fra Adriatica via SS16 motorvejen, mens SS76 forbinder Ancona til Rom. Det er muligt at komme til havnen i Ancona fra både nord og syd. Følg motorvejen til Ancona og følg derefter skiltene, der fører til "Ancona Centro" (centrum) og så skiltene til "Porto" (havn)

Toge og busser afgår jævnligt fra stationen og til havnen. Havnebanegården er kun 5 minutters gang fra passager terminalen.

Hvis du ankommer fra Ancona lufthavn, kan du enten tage et tog fra lufthavnen til togstationen og derefter gå eller tage en bus til færgeterminalen, eller tage en taxa fra lufthavnen til færgeterminalen.

Ancona - Rutekort

se kort

Havneadresser

Adria Ferries

Molo Santa Maria, Stazione Marittima, I - 60122 Ancona, Italy

ANEK Superfast

Via Einaudi, Stazione Marittima, 60122 Ancona, Italy

Montenegro Lines

Lungo Mare Vanvitelli Luigi 18, Ancona, AN 60121, Italy

Jadrolinija

Molo Santa Maria, Stazione Marittima, I - 60122 Ancona, Italy

Minoan Lines

Staz, Marittima, Porto di Ancona, 60122, Ancona, Italy

SNAV

Via Einaudi snc , 60126 - ANCONA, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!