IJmuiden - Newcastle færger

  • IJmuiden - Newcastle færger
    IJmuiden - Newcastle færger

Ijmuiden Newcastle Færger - Priser fra 5 127 DKK

  • 6 krydsninger ugentligt
    16 hr 45 min.
    Søg

IJmuiden til Newcastle færger forbinder Holland og England med DFDS. Udover at sammenligne priser og tider for IJmuiden til Newcastle, viser vi også resultater for Rotterdam Europoort til Hull og Zeebrugge til Hull for at hjælpe dig med at komme fra Holland til England til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

De gennemsnitlige priskunder, der for nylig blev fundet for IJmuiden til Newcastle, er 5 127 DKK.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem IJmuiden og Newcastle. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

IJmuiden til Newcastle - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle IJmuiden til Newcastle rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Amsterdam

Byen, der blev grundlagt i slutningen af ​​det 12. århundrede som en lille fiskerby, er vokset til at blive den største by i Holland. Den spændende by er kendt for sine mange kanaler med de elegante kanalhuse som har ført til, at Amsterdam bliver kaldt "Nordens Venedig".


Om Newcastle

Byen blev grundlagt af romerne. De byggede den første bro over floden Tyne og kaldte det Pons Aelius. I det 19. århundrede blev Newcastle forkantet med den industrielle innovation. I dag er det forkantet med den tekniske innovation, fritid og kultur.

Gå en tur ned til det transformerede havnefronten, kajen, nu foret med stilfulde hoteller, designer barer, restauranter og offentlige kunst. Gateshead Millennium Bridge, et kunstværk i sig selv, buer over Tyne at forbinde byen til Gateshead Quays og Baltic Centre for Contemporary Art.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!

Alternative Ruter