IJmuiden - Newcastle færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 6 krydsninger ugentligt
    16 hr 45 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Tilbud

Billige IJmuiden til Newcastle priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

IJmuiden til Newcastle - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle IJmuiden til Newcastle rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Amsterdam

Byen, der blev grundlagt i slutningen af ​​det 12. århundrede som en lille fiskerby, er vokset til at blive den største by i Holland. Den spændende by er kendt for sine mange kanaler med de elegante kanalhuse som har ført til, at Amsterdam bliver kaldt "Nordens Venedig".


Om Newcastle

Byen blev grundlagt af romerne. De byggede den første bro over floden Tyne og kaldte det Pons Aelius. I det 19. århundrede blev Newcastle forkantet med den industrielle innovation. I dag er det forkantet med den tekniske innovation, fritid og kultur.

Gå en tur ned til det transformerede havnefronten, kajen, nu foret med stilfulde hoteller, designer barer, restauranter og offentlige kunst. Gateshead Millennium Bridge, et kunstværk i sig selv, buer over Tyne at forbinde byen til Gateshead Quays og Baltic Centre for Contemporary Art.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!