Ijmuiden færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Ijmuiden Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Ijmuiden med AFerry. Færger til Ijmuiden, i Holland, er tilgængelige fra England. Du kan tage en færge til Ijmuiden fra Newcastle.

Ijmuiden Færgeselskaber

Færger til og fra Ijmuiden drives af DFDS. Når du leder efter en færge til Ijmuiden, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Ostend, Rotterdam Europoort og Zeebrugge for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Ijmuiden færger med DFDS er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Ijmuiden bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
newcastle - Amsterdam Ijmuidien
(DFDS Seaways)
DKK1,620
  • Booked: Tuesday, September 22, 2020
  • Rejs: Sunday, September 27, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 1
  • Ijmuiden færgehavn
  • Ijmuiden færgehavn
  • Ijmuiden færgehavn

Om Amsterdam

Byen, der blev grundlagt i slutningen af det 12. århundrede som en lille fiskerby, er vokset til at blive den storste by i Holland. Denne spændende by er kendt for sine mange kanaler med de elegante kanalhuse, der har fort til, at Amsterdam bliver kaldt "Venedig i nord".

Amsterdam har en rig og forskelligartet kulturarv. Turistattraktioner i Amsterdam er Rijksmuseum, som har et storslået udvalg af hollandske malerier fra den gyldne tidsalder, Anne Frank House i centrum Amsterdam, hvor Anne Frank skrev sin beromte dagbog under Anden Verdenskrig og Artis Zoo, den ældste zoologiske have i Holland.

Ijmuiden - Rutekort

se kort

Havneadresser

DFDS

Felison terminal, Sluisplein 33, 1975 AG, The Netherlands

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!