Amorgos havn

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

På denne side kan du finde nyttige informationer om havnen, dens faciliteter og adresse. Se de seneste tilbud og fartplaner forneden og book din overfart i dag!

  • Amorgos havn
  • Amorgos havn
  • Amorgos havn

Amorgos havnefacilitier

Der er to havne i Amorgos; Katapola og Aegiali. Begge er små og har ikke mange faciliteter men den lokale by er tæt på. I Katapola er der for eksempel restauranter, supermarkeder, et valuta bureau, hævemaskiner og en bil- og motorcykeludlejning.

Rutebeskrivelse

Bemærk at der er to havne på Amorgos. Den ene er i Katapola og den anden i Aegiali. Hvilken havn du skal til afhænger af, hvilket færgeselskab og hvilken rute du booker.

Der er en uregelmæssig bus fra Amorgos By til Katapolaa og Aegiali om sommeren.

Der er vejforbindelser i hele landet, så det er forholdsvis let at rejse med bil fra sted til sted.

Om Amorgos

Amorgos er den østligste af de populære Kykladerne i Grækenland. Selvom øen er fuld af naturlige vidundere såsom dens gyldne strande og fantastiske udsigt over bjergene, er Amorgos også kendt for sine smukke kirker. Især Agios Georgios og det byzantinske kloster i Panagia Chozoviotissa, der dominerer centrum af byen.

Fra begge havne i Amorgos er det nemt at komme til de øvrige dele af øen, hvor du kan finde utroligt flotte romerske ruiner og mykenske grave samt typisk græske hvidkalkede huse i landsbyerne.

Amorgos - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!