Amalfi Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Amalfi med AFerry. Indenlandske tjenester i Italien er tilgængelige fra Amalfi til Positano og Salerno.

Amalfi Færgeselskaber

Færger til og fra Amalfi drives af Travelmar. Når du leder efter en færge til Amalfi, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Amalfi færger med Travelmar er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Amalfi bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Amalfi Ferries
  • Amalfi Ferries
  • Amalfi Ferries

Om Amalfi

Amalfi var et maritim kraftværk indtil jordskælvet i 1343. Desværre er der kun få beviser for dette i dag som det meste af den gamle by, og det er folkerigt glide i vandet. Hvad der er tilbage, er en malerisk by med en ikonisk kystlinje og en smuk havn.

En af de forste ting, du vil bemærke, når du docker i Amalfi, er den storslåede klokketårn i Amalfi-katedralen. Bygningen er dedikeret til Saint Andrew, og er blevet ombygget flere gange over hundreder af år med indflydelse fra romersk, byzantinsk, gotisk og barok arkitektur.

Amalfi er en af de storre byer på Amalfikysten. Du kan gå rundt på pladser og gennem gågader med mange restauranter og souvenirbutikker.

Amalfi - Rutekort

se kort

Havneadresser

Navlib

Amalfi, Amalfi Coast, Italy

Travelmar

Molo Pennello, , 84011 Amalfi SA, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!