AlsFærgen

Alstrafikken
Kort

Bestil tilbud

Tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

AlsFærgen (tidligere kendt som AlsTrafikken) forbinder de to kulturelle perler i Østersøen, Fyn og Als, med en daglig tjeneste fra Bøjden til Fynshavn. Find de billigste AlsFærgen afgange og se de seneste tilbud med AFerry.dk.

AFerry.dk har også mange andre færgeruter i Danmark samt færgeruter i Skandinavien.

Oversigt

Check-in Information

Check-in lukker 15 minutter før den planlagte afgangstid.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Alstrafikken Ruter

  • Book færger til Fynshav og Bøjden
  • Book færger til Fynshav og Bøjden

  Ombord på AlsFærgen

  AlsFærgen sejler i øjeblikket kun med én færge mellem Bøjden og Fynshav, M/V Thor Sydfyen. Ombord på denne moderne og veludstyret færge er der blandt andet en restaurant/cafe, som sælger smørrebrod, snacks samt varme- og kolde drinks. Derudover er der mange inden- og udendørs legearealer for børn. Udenfor på soldækket kan du nyde en udsigt over det sydfynske øhav og hvis du er heldig, er der mulighed for at spotte hvaler (marsvin) på din rejse.

  Tag dit kæledyr med

  Du kan tage dit kæledyr med på AlsFærgen færger med AFerry.dk. Du vælger antal kæledyr på samme side, som hvor du vælger antal passagerer. AlsFærgen sørger for indkvarteringen af dit kæledyr ombord på skibet. Dette gælder ikke førehunde.

  Bemærk, at der er regler for at rejse med kæledyr. Hvis du planlægger at tage din hund med på ferie, skal du altid kontakte din dyrlæge i god tid. Dyrlægen vil tjekke hundens vaccinationer og bestemmelserne for rejse med dyr i det eller de lande, hvor du skal holde ferie.

  video

  Alstrafikken YouTube video

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!