AlsFærgen

Kort

Bestil tilbud

AlsFærgen (tidligere kendt som AlsTrafikken) forbinder de to kulturelle perler i Østersøen, Fyn og Als, med en daglig tjeneste fra Bøjden til Fynshavn. Find de billigste AlsFærgen afgange og se de seneste tilbud med AFerry.dk.

AFerry.dk har også mange andre færgeruter i Danmark samt færgeruter i Skandinavien.

Oversigt

Check-in Information

Check-in lukker 15 minutter før den planlagte afgangstid.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Tilbud

  • Book færger til Fynshav og Bøjden
  • Book færger til Fynshav og Bøjden

Ombord på AlsFærgen

AlsFærgen sejler i øjeblikket kun med én færge mellem Bøjden og Fynshav, M/V Thor Sydfyen. Ombord på denne moderne og veludstyret færge er der blandt andet en restaurant/cafe, som sælger smørrebrod, snacks samt varme- og kolde drinks. Derudover er der mange inden- og udendørs legearealer for børn. Udenfor på soldækket kan du nyde en udsigt over det sydfynske øhav og hvis du er heldig, er der mulighed for at spotte hvaler (marsvin) på din rejse.

Tag dit kæledyr med

Du kan tage dit kæledyr med på AlsFærgen færger med AFerry.dk. Du vælger antal kæledyr på samme side, som hvor du vælger antal passagerer. AlsFærgen sørger for indkvarteringen af dit kæledyr ombord på skibet. Dette gælder ikke førehunde.

Bemærk, at der er regler for at rejse med kæledyr. Hvis du planlægger at tage din hund med på ferie, skal du altid kontakte din dyrlæge i god tid. Dyrlægen vil tjekke hundens vaccinationer og bestemmelserne for rejse med dyr i det eller de lande, hvor du skal holde ferie.

video

Alstrafikken YouTube video

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!