Alonissos havn

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Alonissos Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Alonissos med AFerry. Du kan bruge Alonissos til at tage færger omkring Sporaderne og også til Grækenland. Indenlandske tjenester i Sporaderne er tilgængelige fra Alonissos til Skiathos og Skopelos mens færger væk fra Sporaderne sejle til Mantoudi og Volos.

Alonissos Færgeselskaber

Færger til og fra Alonissos drives af ANES Ferries og Hellenic Seaways. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Alonissos, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Alonissos, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Alonissos færger med ANES Ferries og Hellenic Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Alonissos bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Alonissos havn
  • Alonissos havn
  • Alonissos havn

Om Alonissos

Alonissos, også stavet Alonissos eller Alonisos har en rolig atmosfære med masser af gammel græsk ferie charme. Det er den roligste og mest fredelige af Sporadernes oer. Her finder du ikke diskoteker eller barer. Kun afslappende tavernaer og rolige caféer. Sporaderne er kendt for at være gronne og fredelige, og i denne gruppe er Alonissos den mest rolige - selv i de travle sommermåneder. Så hvis du leder efter en tilbagestående atmosfære, er Alonissos for dig. Krystalklart vand og gronne fyrretræer er hvad der karakteriserer denne o. Og mens der er små, er der stadig rigelige overnatningsmuligheder og valg med hensyn til hvor man skal gå ud for at spise. Oen er velegnet til dem, der nyder vandreture, fiskeri, kano eller bare slapper af. Alonissos er også hjemsted for Alonissos National Marine Park og Northern Sporades, som var den forste marine park i Grækenland og er for ojeblikket det storste marine beskyttede område i Europa. Nogle steder er åbne for offentligheden, hvor du kan svomme, dykke og observere dyrelivet. Du bliver ikke skuffet.

Alonissos facilitier

Da Patitiri er en lille landsby, er der kun få faciliteter i havnen. Der er dog små cafér og butikker i gåafstand. Information om din færge (hvis den for eksempel er forsinket), kan du normalt få ved at spørge havnepolitiet eller et af de lokale rejsebureauer, som har live-updates.

Alonissos retninger

Ligesom på mange andre små græske øer er der ikke nogle gadenavne. Havnen er dog let at finde, da vejen dertil er vist med skilte. Det er meget svært at fare vild på ø, så lille som Alonissos!

Alonissos - Rutekort

se kort

Havneadresser

ANES Ferries

Port of Alonissos, Alonissos Town, Alonissos Island, Sporades, Greece

Hellenic Seaways

Port of Alonissos, Alonissos Town, Alonissos Island, Sporades, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!