Almeria - Melilla færger

Kort

Bestil tilbud

 • 2 krydsninger dagligt
  5 hr 30 min.
 • 1 krydsninger ugentligt
  9 hr 30 min.

Alternative Ruter

Almeria til Melilla er en indenrigsrute i Spanien, med Balearia, Naviera Armas og Trasmediterranea. Udover at sammenligne priser og tider for Almeria til Melilla, viser vi også resultater for 5 andre ruter for at hjælpe dig med at komme omkring Spanien til den bedste tid, til den bedste pris:

 • Almeria til Nador
 • Malaga til Melilla
 • Motril til Al Hoceima
 • Motril til Melilla
 • Motril til Nador

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Almeria og Melilla. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Almeria til Melilla - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Almeria til Melilla rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Almeria

Navnet Almeria kommer fra det arabiske Al-Mariyat, som betyder "Havets spejl". Almeria er en hyggelig og stor by, som både kan tilbyde en afslappende, spændende og en kultural ferie.


Om Melilla

Melilla, på Middelhavskysten i Marokko, var oprindeligt en fonikisk koloni, og har gennem historien set romersk, byzantinsk, arabisk, Vandal og puniske regel. Melilla blev erobret af Spanien i 1492 og har været under spansk administration lige siden, hvilket afspejles i byens typisk andalusisk karakter. Havnen i Melilla er blevet en vigtig havn for handel og transport mellem Nordafrika og Spanien.

Den befæstede Melilla gamle bydel, Melilla la Vieja, er omgivet af defensive vægge og har ændret sig lidt siden det 16. århundrede. Nogle andre interessante seværdigheder at se i Melilla omfatter Plaza de España kvadrat, der er omgivet af vigtige lokale bygninger, og Zoruah synagoge. Melilla har også en række museer du skal besoge, herunder Arkæologi og Historie Museet og Military History Museum. Melilla er cirka 14 kilometer nord for Nador, Nador er tilgængelig fra Melilla med tog.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!