Almeria havn

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Almeria Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Almeria med AFerry. Du kan bruge Almeria til at tage færger omkring Spanien og også til Algeriet og Marokko. Indenlandske tjenester i Spanien er tilgængelige fra Almeria til Melilla mens færger væk fra Spanien sejle til Ghazaouet, Nador og Oran.

Almeria Færgeselskaber

Færger til og fra Almeria drives af Balearia, Naviera Armas og Trasmediterranea. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Almeria, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Almeria, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Gibraltar, Malaga og Motril for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Almeria færger med Balearia, Naviera Armas og Trasmediterranea er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Almeria bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Almeria havn
  • Almeria havn
  • Almeria havn

Om Almeria

Navnet Almeria kommer fra det arabiske Al-Mariyat, som betyder "Havets spejl". Almeria er en hyggelig og stor by, som både kan tilbyde en afslappende, spændende og en kultural ferie.

Almeria facilitier

Der er et stort overdækket venteområde for biler, der vil forhindre dig fra overophedning mens du venter i check-in. Der er en terminalbygning, som er åben 24/7 og har en restaurant, café og lille butik. Omkring hovedbygningen er der et par andre restauranter og et lille supermarked. For varme og trætte rejsende, kan det være rart at vide, at der også er brusere til rådighed.

Almeria retninger

Almeria ligger lige ud for Middelhavets hovedkystrute. Du kan komme til havnen fra Barcelona via A7 eller af betalingsvejen AP-7. Hvis du kommer fra Madrid, kan du tage A4 syd og dreje af ved A7 via A44 og A92.

Almeria - Rutekort

se kort

Havneadresser

Balearia

Puerto de Almeria, 04002, Spain

Naviera Armas

Puerto de Almeria, 04002, Spain

Trasmediterranea

Est. Marítima s/n, C.P. 04002, Spain

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!