Alicante havn

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Alicante Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Alicante med AFerry. Færger til Alicante, i Spanien, er tilgængelige fra Algeriet. Du kan tage en færge til Alicante fra Algiers og Oran.

Alicante Færgeselskaber

Færger til og fra Alicante drives af Algerie Ferries. Når du leder efter en færge til Alicante, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Barcelona og Valencia for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Alicante færger med Algerie Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Alicante bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Alicante havn
  • Alicante havn
  • Alicante havn

Om Alicante

Alicante er en havneby på Spaniens beromte Costa Blanca og er beromt for det natteliv og er et kosmopolitisk centrum. Du vil blive forkælet for valg når det kommer til mad, drikke og kultur. Alicante er også hjemsted for en travl lufthavn med billige flyrejser til Storbritannien. Besog ruinerne af Castillo de Santa Barbara, nyd Sangria og tapas langs Paseo Explanada de España eller gå på vandreture La Ereta Park.

Alicante har også gode strande, som er gode til drage og windsurfing. Det er også et golfspillers paradis med en overflod af golfklubber og golfområder, der tilbyder top notch faciliteter.

Alicante faciliteter

Havnen i Alicante tilbyder en bred vifte af services og faciliteter.

Alicante retninger

Fra Madrid kan du tage enten A-3 eller A-31 til Alicante.

Fra Valencia kan du tage enten A-7 eller AP-7 mod syd til Alicante.

Fra Murcia kan du tage A-7 nordpå til Alicante.

Alicante - Rutekort

se kort

Havneadresser

Algerie Ferries

Est. Marítima Muelle de Levante, 10 Local 15,16, C.P. 03001, Spain

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!