Algiers Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Algiers Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Algiers med AFerry. Færger til Algiers, i Algeriet, er tilgængelige fra Frankri og Spanien. Du kan tage en færge til Algiers fra Alicante, Barcelona og Marseille.

Algiers Færgeselskaber

Færger til og fra Algiers drives af Algerie Ferries og Corsica Linea. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Algiers, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Algiers, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Mostaganem og Oran for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Algiers færger med Algerie Ferries og Corsica Linea er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Algiers bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Algiers Ferries
  • Algiers Ferries
  • Algiers Ferries

Om Algier

Algiers (Alger på fransk) færgehavn er Algeriens storste havn i Nordafrika. Algier blænder os med det hvidkalkede bygninger i Kasbah, en medina med stejle snoede gader. Baglandet med bjerge med store orkener og den smukkeste kystlinje du kan besoge, giver besogende et væld af oplevelser. Kulturelt er der meget at udforske med fonikiske, romerske, byzantinske, osmanniske, barbary pirat og franske koloniale arv. Algerne er opdelt i to sektioner. Der er en moderne sektion, der er bygget på den flade jord mod havets overflade. Omkring dette strækker Algiers flere historiske områder op i de omkringliggende bakker.

Algiers - Rutekort

se kort

Havneadresser

Algerie Ferries

Port d'Alger, 02 Rue d'Angkor, BP 259, Algiers, Gare 259, Algeria

Corsica Linea

Port d'Alger, 02 Rue d'Angkor, BP 259, Algiers, Gare 259, Algeria

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!