Algeciras havn

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Algeciras Ruter

Bestil en færge til Algeciras med AFerry. Du kan bruge Algeciras til at tage færger omkring Spanien og også til Tanger. Indenlandske tjenester i Spanien er tilgængelige fra Algeciras til Ceuta mens færger væk fra Spanien sejle til Tanger Med.

Algeciras Færgeselskaber

Færger til og fra Algeciras drives af AML, Balearia, FRS, Inter Shipping og Trasmediterranea. Fordi 5 færgeselskaber opererer ind og ud af Algeciras, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Algeciras, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Tarifa for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Færger med AML og andre virksomheder, der opererer til og fra Algeciras er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Algeciras bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Algeciras havn
  • Algeciras havn
  • Algeciras havn

Om Algeciras

Algeciras er en stor havneby i det sydlige Spanien i Gibraltarbukten. Det forbinder Spanien med Afrika og er en af Europas storste havne. Over 3,5 millioner passagerer og mere end 600.000 koretojer bruger havnen hvert år, og den maritime station er stor med et areal på over 19.000 m2.

I havneområdet er der mange marokkanske i transit, især under Juli og august, når vandrende arbejdstagere vender hjem til deres ferie fra deres arbejde i Frankrig, Holland og Belgien. Som folge heraf er der en stærk arabisk indflydelse her med mange af tegnene på arabisk såvel som spansk, mens i baggaderne findes flere traditionelle tebutikker, der specialiserer sig i den traditionelle marokkanske myntete.

Algeciras faciliteter

Algeciras havn tilbyder mange forskellige faciliteter: blandt andet restauranter, et rejsebureau, butikker, busstopesteder, taxi, biludlejning og meget mere.

Algeciras - Rutekort

se kort

Havneadresser

AML

Estación Marítima, Locales F-4 y F-23, 11207 Algeciras, Spain

Balearia

Estación Marítima, Locales F-4 y F-23, 11207 Algeciras, Spain

FRS

Av Gesto por la Paz, 11207 Algeciras, Spain

Inter Shipping

Autoridad Portuaria de la Bahía de Algeciras. Paseo de la Conferencia, 11207, Spain

Navline

Autoridad Portuaria de la Bahía de Algeciras. Paseo de la Conferencia, s/n 11207 Algeciras, Spain

Trasmediterranea

Recinto del Puerto s/n, C.P. 11201, Spain

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!