Alderney Færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Bestil en færge til Alderney med AFerry. Du kan bruge Alderney til at tage færger omkring Kanaloerne og også til Britanien og Normandiet. Indenlandske tjenester i Kanaloerne er tilgængelige fra Alderney til Guernsey mens færger væk fra Kanaloerne sejle til Dielette.

Alderney Færgeselskaber

Færger til og fra Alderney drives af Manche Iles Express. Når du leder efter en færge til Alderney, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Alderney færger med Manche Iles Express er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Alderney bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Alderney Ferries
  • Alderney Ferries
  • Alderney Ferries

Om Alderney

Alderney er den tredjestorste af Kanaloerne og en af de mest uspolerede og naturligt smukke britiske oer, du kan besoge. Alderney er blot en og en halv miles bred og tre og en halv miles lang med godt over to tusind venlige og indbydende indbyggere.

Som i Guernsey og Jersey har oen et mildt klima og uafhængighed med sin egen regering og en fledgling offshore-finans og e-handelssektor. Alderney er stadig isoleret og har formået at undgå den almindelige turisme på trods af oens nærhed til Frankrig (8 miles), Guernsey (23 miles), Jersey (30 miles) og Isle of Wight (60 miles); gor det til en perfekt afslappende sommerferie destination.

Besog kanalen oen Alderney og opdag et væld af historiske steder, fantastiske strande og landskab alle med en tydelig fransk smag.

Alderney har sin egen lufthavn med hyppige fly fra Storbritannien og en lille havn med forbindelser til Frankrig, Jersey og Guernsey gor det til en bekvem destination for hele familien.

Alderney - Rutekort

se kort

Havneadresser

Manche Iles Express

Alderney, , Channel Islands GY9 3XT, Un ited Kingdom

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!