Alcudia havn

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Alcudia Ruter

Bestil en færge til Alcudia med AFerry. Du kan bruge Alcudia til at tage færger omkring De Baleariske oer og også til Frankri. Indenlandske tjenester i De Baleariske oer er tilgængelige fra Alcudia til Ciutadella mens færger væk fra De Baleariske oer sejle til Barcelona og Toulon.

Alcudia Færgeselskaber

Færger til og fra Alcudia drives af Balearia, Corsica-Sardinia Ferries og Trasmediterranea. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Alcudia, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Alcudia, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Palma for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Alcudia færger med Balearia, Corsica-Sardinia Ferries og Trasmediterranea er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Alcudia bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Alcudia havn
  • Alcudia havn
  • Alcudia havn

Om Alcudia

Alcudia er en af Mallorcas største tourist øer og havnen i byen tilbyder den nemmeste måde at komme til og fra øen på.

Alcudia faciliteter

Alcudia havn tilbyder en lang række faciliteter og services samt et godt udvalg af restauranter og barer tæt på havnen.

Alcudia retninger

Følg skiltene til C-713 mod Alcanada, når du ankommer til Alcudia. Alt efter hvor du rejser fra, vil C-713 måske dele sig: C-713 vil fortsætte en vej og PM-60 en anden vej. Fortsæt af C-713 i cirka 5.5 km, hvorefter du vil komme til en rundkørsel. Fortsæt ad C-713, som vil blive til C-712 efter cirka 1.5 km. Du vil så komme til en rundkørsel, hvor du vil se et skilt til havnen.

Der er daglige busser mellem alle byer og feriesteder. Fra Palma er der et omfattende network af busser, som forbinder byens centrum og lufthavnen, Palma Beach-S'Arenal, universitetet og alle områder i byen.

Alcudia - Rutekort

se kort

Havneadresser

Balearia

Carrer del Moll Comercial, 07410 Alcúdia, Spain

Corsica-Sardinia Ferries

Carrer del Moll Comercial, 07410, Alcúdia, Spain

Trasmediterranea

Carrer del Moll Comercial, 07410, Alcúdia, Spain

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!