Alcudia - Barcelona færger

  • Alcudia - Barcelona færger
    Alcudia - Barcelona færger

Alcudia Barcelona Færger - Priser fra 1 667 DKK

  • 1 krydsninger dagligt
    5 hr 59 min.
    Søg

Alcudia til Barcelona færger forbinder De Baleariske oer og Spanien med Balearia. De gennemsnitlige priskunder, der for nylig blev fundet for Alcudia til Barcelona, er 1 667 DKK.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Alcudia og Barcelona. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Alcudia til Barcelona - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Alcudia til Barcelona rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Alcudia Havn

Alcudia er en af Mallorcas største tourist øer og havnen i byen tilbyder den nemmeste måde at komme til og fra øen på.


Om Barcelona

Barcelona er hovedstad i Spaniens Katalonien regionen, og er en af Spaniens, eller endda Europas, smukkeste og mest levende byer. Barcelona er en by fuld af kontraster, hvilket er tydeligt i sin arkitektur, et ægteskab af gotiske pigge og moderne kurver, herunder den berømte - Sagrada Familia.

Barcelona er opdelt i to dele. Den gamle by, som er hjertet af byen, herunder indkobsmuligheder, caféer og museer. Så er der Port Vell, som byder på barer, restauranter, butikker, et IMAX-teater og den største akvarium i Europa, ikke langt fra den storste havn i Barcelona.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!

Alternative Ruter