Al Hoceima havn

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Al Hoceima Ruter

Bestil en færge til Al Hoceima med AFerry. Færger til Al Hoceima, i Marokko, er tilgængelige fra Spanien. Du kan tage en færge til Al Hoceima fra Motril.

Al Hoceima Færgeselskaber

Færger til og fra Al Hoceima drives af Naviera Armas. Når du leder efter en færge til Al Hoceima, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Melilla, Nador og Tanger Med for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Al Hoceima færger med Naviera Armas er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Al Hoceima bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Al Hoceima havn
  • Al Hoceima havn
  • Al Hoceima havn

Om Al Hoceima

Al Hoceima er en moderat storrelse marokkansk by med spanske påvirkninger. Byen selv tilbyder meget lidt at se, men det spektakulære Rif-bjergkæde og de smukke rene Middelhavsstromme i byen gor dit besog umagen værd.

Al Hoceima er en dejlig ung by med mange restauranter og barer, der serverer lokale og internationale retter. Den mest populære strand i Al Hoceima er Playa Quemado; Det huser det luksuriose Mohammed V hotel komplet med sin egen tennisbane, en restaurant, cocktailbar og natklub.

Al Hoceima byder på forskellige aktiviteter såsom vandreture og vandreture og bådture for at se de forskellige slags delfiner, der findes i regionen.

For dem der onsker at have en afslappende ferie i de smukke feriesteder ved havet, giver Al Hoceima en vidunderlig pakke med mange gode tilbud hele året rundt.

Al Hoceima - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!