Ajaccio havn

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Ajaccio Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Ajaccio med AFerry. Færger til Ajaccio, i Korsika, er tilgængelige fra Frankri og Sardinien. Du kan tage en færge til Ajaccio fra Marseille, Nice, Porto Torres og Toulon.

Ajaccio Færgeselskaber

Færger til og fra Ajaccio drives af Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries og La Meridionale. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Ajaccio, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Ajaccio, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Bonifacio, Porto Vecchio og Propriano for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Ajaccio færger med Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries og La Meridionale er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Ajaccio bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Ajaccio havn
  • Ajaccio havn
  • Ajaccio havn

Om Ajaccio

Ajaccio er hovedstaden Korsika og en af de bedste havne, hvorfra man kommer til oen fra fastlandet Frankrig og Sardinien.

Ajaccio faciliteter

I havnen finder du parkeringsfaciliteter ved Ajaccio Færgeterminal. Bemærk venligst at der er særlige bestemmelser for mennesker med handicap.

Ajaccio retninger

Ajaccio færgehavn har en god forbindelse med de vigtigste veje på Korsika. Hvis du ankommer i havnen fra Bastia eller det sydlige Korsika, skal du blot følge Cours Napoleon indtil du ankommer til Griffi square. Følg derefter skiltene til Ajaccio færgehavn. Alternativt kan du tage toget fra alle dele af øen med et af de to togselskaber.

Ajaccio - Rutekort

se kort

Havneadresser

La Meridionale

Gare Maritime d'Ajaccio, Quai L'Herminier, 20000 Ajaccio, Corsica

Corsica-Sardinia Ferries

Gare Maritime d'Ajaccio, Quai L'Herminier, 20000 Ajaccio,

Corsica Linea

Gare Maritime d'Ajaccio, Quai L'Herminier, 20000 Ajaccio, Corsica

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!