Agistri Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Agistri med AFerry. Du kan bruge Agistri til at tage færger omkring Saroniske oer og også til Grækenland. Indenlandske tjenester i Saroniske oer er tilgængelige fra Agistri til Aegina mens færger væk fra Saroniske oer sejle til Piraeus.

Agistri Færgeselskaber

Færger til og fra Agistri drives af Hellenic Seaways og Saronic Ferries. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Agistri, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Agistri, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Agistri færger med Hellenic Seaways og Saronic Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Agistri bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Agistri Ferries
  • Agistri Ferries
  • Agistri Ferries

Om Agistri

Agistri (også stavet Angistri eller Agkistri) er et af de saroniske oer. Det er nabo er den storre og mere populære Aegina. Begge oer er tæt på Athen og er gode til dem, der ikke onsker at rejse for langt fra hovedstaden. Oen er gron med masser af vegetation og fyrretræer og har strande med krystalklart vand. Oen er tilbagelænet og har en række hoteller og taverner.

Agistri - Rutekort

se kort

Havneadresser

Hellenic Seaways

For routes to/from Piraeus: Skala Port, Skala, Agistri, Saronic Islands, Greece

Hellenic Seaways

For routes to/from Piraeus: Skala Port, Skala, Agistri, Saronic Islands, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!