Agios Constantinos havn

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Agios Constantinos Ruter

Bestil en færge til Agios Constantinos med AFerry. Færger til Agios Constantinos, i Grækenland, er tilgængelige fra Sporaderne. Du kan tage en færge til Agios Constantinos fra Alonissos og Skiathos.

Agios Constantinos Færgeselskaber

Færger til og fra Agios Constantinos drives af Hellenic Seaways. Når du leder efter en færge til Agios Constantinos, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Agios Constantinos færger med Hellenic Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Agios Constantinos bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Agios Constantinos havn
  • Agios Constantinos havn
  • Agios Constantinos havn

Om Agios Constantinos

Agios Constantinos havn ligger i den Nordlige Evian Golf i Sterea Hellas i Grækenland, cirka 165 km fra Athen og 350 km fra Thessaloniki.

Byen er et lille feriested ved kysten med omkring 2000 indbyggere. Det antikke Agios Constantinos har udviklet sig meget gennem årene og er nu en rigtig handelsby, der er meget populær blandt tourister.

Du kan slappe af på stranden eller nyde den antikke arkitektur og kuturen i Agios Constantinos.

Agios Constantinos - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!