Agaete Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Agaete med AFerry. Færger til Agaete, i Gran Canaria, er tilgængelige fra Tenerife. Du kan tage en færge til Agaete fra Santa Cruz de Tenerife.

Agaete Færgeselskaber

Færger til og fra Agaete drives af Fred Olsen. Når du leder efter en færge til Agaete, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Las Palmas de Gran Canaria for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Agaete færger med Fred Olsen er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Agaete bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Agaete Ferries
  • Agaete Ferries
  • Agaete Ferries

Om Agaete

Agaete Port ligger på den nordvestlige side af oen Gran Canaria lige uden for hovedbyen Agaete i Puerto de las Nieves færgeterminal. Agaete er en lille by på Gran Canarias nordvestkyst. Det har den nærmeste havn til Tenerife, og færger med Fred Olsen tager omkring en time for at nå oen. Selve byen er en lille helt by med et par stoney strande.

Agaete - Rutekort

se kort

Havneadresser

Fred Olsen

Puerto de las Nieves, Agaete, 35489, Spain

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!