Partnerprogram

Kort

Bestil tilbud

Få adgang til verdens største online færgeportal, bliv partner og tjen penge fra din hjemmeside hurtigt og nemt ved at tilbyde dine kunder et bredere online færgebookingssystem.

Hvad kan vi tilbyde?

AFerry.dk kan tilbyde et unikt online færgebookingsssystem med adgang til mere end 50 europæiske rederier og med emailbekræftelse på bestillingstidspunktet. Større rejseportaler kan drage fordel af vores online søgemaskine for færgepriser, som gør det muligt at sammenligne priser for forskellige selskaber, som tilbyder den samme rute, så du får den billigste rejse.

Vi kan også tilbyde booking af hoteller, her i blandt Disneyland hoteller. Kunder kan søge på over 30.000 europæiske hoteller, booke online samt sammensætte en færge-hotel pakkeløsning, og vil modtage en emailbekræftelse på bestillingstidspunktet.

Hvordan kan jeg blive en AFerry.dk partner og komme igang med at tjene penge via min hjemmeside?

Hvis du har et online rejsebureau eller rejseportal og er interesseret i at tjene provision via salg af europæiske færgebilletter og hoteller så kontakt os nu for yderligere information og tjen penge via din hjemmeside i dag!

Hvordan virker det?

Vi sender dig en lille booking-engine som kan placeres hvor som helst på din hjemmeside. Vi har også en enestående mulighed for "branding", uden beregning, for større rejseportaler eller hjemmesider, som øger antallet af bookinger.

Ferry booking interface - branded example Ferry travel confirmation screen - branded example Ferry booking confirmation and payment screen - branded example

Der er ingen omkostninger overhovedet tilknyttet partner-programmet og AFerry.dk sørger for opsætning af den nødvendige booking-engine og kan (hvis ønsket) udfærdige en kontrakt med samarbejdsbetingelser fremsendt via email.

AFerry.dk fremsender login URL og en URL hvor du løbende kan følge med i daglige booking-statistikker. Hver måned fremsendes en opgørelse, som viser bookingerne foretaget via din hjemmeside. Al provision indtjent bliver betalt direkte ind på din bank-konto hver måned.

Hvad er provisionsniveauet?

AFerry.dk tilbyder konkurrencedygtige provisionssatser, den mest avancerede færgebookingsteknologi samt et meget fleksibelt partnerprogram via internettet. Som standard forsyner vi alle partnere med en booking-engine baseret på deling af provision fra rederiet. For yderligere oplysninger om vores konkurrencedygtige provisionssatser og partnerprogram generelt kontakt os venligst og bliv en del af internettets mest populære færgeportal.


Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!