Aegina havn

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Aegina Ruter

Bestil en færge til Aegina med AFerry. Færger til Aegina, i Saroniske oer, er tilgængelige fra Grækenland. Du kan tage en færge til Aegina fra Piraeus.

Aegina Færgeselskaber

Færger til og fra Aegina drives af ANES Ferries, Hellenic Seaways og Saronic Ferries. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Aegina, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Aegina, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Aegina færger med ANES Ferries, Hellenic Seaways og Saronic Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Aegina bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Aegina havn
  • Aegina havn
  • Aegina havn

Om Aegina

Aegina - også stavet Egina - er en af de Saroniske oer nolle 17 miles fra Athen. Det er en bekvem og idyllisk oflugt fra fastlandet. Oen ligger tæt på Athen, hvilket betyder, at det er en meget bekvem beliggenhed for dem, der ikke kan lide lange færgeruter. Du finder en bred vifte af hoteller og taverner åbne hele året rundt.

Oen er populær blandt athenere om sommeren og i weekenderne. På trods af at være tæt på Athen er dette en typisk græsk o: Blå hav, små taverner og ouzeries, caféer, fiskerbyer og arkæologiske steder venter på dig. For historie buffs er Aphaeas tempel (en lokal gudinde fra Aegina) et must-see, og hvis du er nogen til nodder, er oen beromt for sine pistacienoer, som nogle tror er de bedste i verden.

Aegina - Rutekort

se kort

Havneadresser

Hellenic Seaways

Aegina port, Aegina Town, Aegina, Saronic Islands, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!