Aegiali Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Aegiali Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Aegiali med AFerry. Du kan bruge Aegiali til at tage færger omkring De Kykladiske oer og også til De Dodekanesiske øer og Grækenland. Indenlandske tjenester i De Kykladiske oer er tilgængelige fra Aegiali til Naxos og Paros mens færger væk fra De Kykladiske oer sejle til Astypalea og Piraeus.

Aegiali Færgeselskaber

Færger til og fra Aegiali drives af Blue Star Ferries. Når du leder efter en færge til Aegiali, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Katapola for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Aegiali færger med Blue Star Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Aegiali bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Aegiali Ferries
  • Aegiali Ferries
  • Aegiali Ferries

Om Aegiali

Aegiali er en lille havn i den nordostlige del af den græske o Amorgos, den ostligste o i Kykladernes ogle og nærmeste til Dodekanesosoerne. De 3 vigtigste turistcentre er Katapola, Aegiali og Chora. Aegiali byder på smukke strande, der er populære blandt besogende, men stadig bevarer en traditionel atmosfære. Oen Amorgos blev vist i Luc Bessons film The Big Blue .

Aegiali - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!