Aegeon Pelagos

Aegeon Pelagos
Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Book Aegeon Pelagos færger med AFerry. Book Aegeon Pelagos færger til De Dodekanesiske øer, De Kykladiske oer, Grækenland og Kreta. Alle Aegeon Pelagos færger er af hojeste kvalitet. AFerry har altid de billigste priser for Aegeon Pelagos færger samt de seneste tilbud. Med AFerry kan du booke Aegeon Pelagos færger til Anafi, Chalki, Heraklion, Karpathos, Milos, Piraeus, Rhodes og Santorini. Vi sammenligner Aegeon Pelagos med op til 9 alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge - såsom Aegean Speed Lines, ANEK Superfast, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways og Golden Star Ferries.

Nedenfor kan du se de seneste priser, afgange og alle Aegeon Pelagos ruter.

Oversigt

Check-in Information

Check-in er mindst 30 minutter før afgang for gående passagerer og mindst 60 minutter før afgang for alle andre passagerer.

Ruter:
56
Korteste krydsning:
Anafi - Santorini
1 hr 30 min.
Mest populære rute:

Tilbud

Aegeon Pelagos Ruter

  • Book færger til Karpathos, Heraklion, Piraeus og flere med AFerry!
  • Book færger til Karpathos, Heraklion, Piraeus og flere med AFerry!

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!