Adriatica Traghetti Ferries

Adriatica Traghetti
Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke Adriatica Traghetti Ferries færger til Bari og Durres. AFerry.dk tilbyder altid de billigeste afgange og er opdateret med de seneste tilbud.

Oversigt

Check-in Information

Passengers must always check in at the point of embarkation in the maritime stations, not less than two hours prior to the advertised sailing time (we suggest 3 hours in high season).

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Adriatica Traghetti Ruter

  Tilbud

  • Book færger til Italien og Albanien
  • Book færger til Italien og Albanien

  Ombord på Adriatica Traghetti Færger

  Adriatica I og Ankara er navnene på Adriatica Traghetti Ferries' to skibe. Ombord på begge skibe finder du en lang række faciliteter med blandt andet legearealer for born, toldfri shopping og barer. Ombord påAdriatica I er der endda en engelsk pub! Restauranterne tilbyder italiensk og albansk mad samt snacks. I sommermånederne kan du tage en dukkert i poolen eller nyde solen på dækket.


  Adriatica Traghetti Ferries er designet til at give dig en afslappende og behagelig rejse.

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!