Adria Ferries

Adria Færge
Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke Adria færger til Bari, Ancona og Durres. AFerry.dk tilbyder altid de billigste afgange og er opdateret med de seneste tilbud.

Oversigt

Check-in Information

Check-in is AT LEAST 3 hours prior to departure for all passengers.

Ruter:
4
Korteste krydsning:
Bari - Durres
7 hr
Mest populære rute:
Bari - Durres
billigste:
Bari - Durres
DKK956*
*Pris baseret på:
  • Personbil + 1
  • Booked: Thursday, October 22, 2020
  • Rejs: Saturday, October 24, 2020

Tilbud

Adria Færge Ruter

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Bari - Durres
(Adria Ferries)
DKK956
  • Booked: Thursday, October 22, 2020
  • Rejs: Saturday, October 24, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 1
  • Book færger til Italien og Albanien
  • Book færger til Italien og Albanien

Ombord Adria Færger

Riviera del Conero og Riviera Adriatica er navnene på Adria Ferries to skibe. Kahytterne ombord er af højeste standard og har alle privat badeværelse og air conditioning. Hvis du rejser med Riviera Adriatica kan du nyde større suiter, som har satellit-tv. Begge skibe har et stort fælles område med behagelige siddeplader, hvor der bliver vist film på satellit-tv.

Ombord på Adria Ferries skibe kan du finde restauranter, som serverer Italiansk mad og hurtige snacks. Der er barer, toldfrie butikker og om sommeren kan du dyppe dig i poolen eller slikke sol på dækket.


Alle Adria Feriries færger er designet til, at give dig en afslappende og behagelig rejse.

Tag dit kæledyr med

Du kan tage dit kæledyr med på Adria færger med AFerry.dk. Du vælger antal kæledyr på samme side, som hvor du vælger antal passagerer.

Bemærk, at der er regler for, at rejse med kæledyr. Hvis du planlægger at tage din hund med på ferie, skal du altid kontakte din dyrlæge i god tid. Dyrlægen vil tjekke hundens vaccinationer og regler for rejse med dyr i det eller de lande, hvor du skal holde ferie.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!