Aberdeen - Lerwick færger

  • Aberdeen - Lerwick færger
    Aberdeen - Lerwick færger

Aberdeen Lerwick Færger - Priser fra 4 205 DKK

  • 6 krydsninger ugentligt
    12 hr 30 min.
    Søg

Aberdeen til Lerwick færger forbinder Skotland og Shetlandsøerne med NorthLink. De gennemsnitlige priskunder, der for nylig blev fundet for Aberdeen til Lerwick, er 4 205 DKK.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Aberdeen og Lerwick. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Aberdeen til Lerwick - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Aberdeen til Lerwick rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Aberdeen

Havnen i Aberdeen byder hvert år over 3 millioner rejsende velkommen og forbinder Storbritannien med Shetlandsøerne og Orkneyøerne.

Aberdeen er Skotlands tredje største by og ligger cirka 190 km nordøst for Edinburgh, på Dee og Don's breder. Aberdeen er også vært for Aberdeen International Youth Festival, en af Skotlands største internationale kulturbegivenheder, som hvert år trækker talentfulde unge mennesker fra hele verden til Aberdeen for at optræde.


Om Lerwick

Lerwick havn ligger i den nordlige havn, omkring to kilometer fra byens centrum. Lerwick er hovedstaden i Shetland, og det centrerer hele sin aktivitet omkring sin travle havn, især om sommeren. Navnet Lerwick kommer fra oldnordisk og betyder "bugten Mud".

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!