Aberdeen havn

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Aberdeen med AFerry. Færger til Aberdeen, i Skotland, er tilgængelige fra Orkneyøerne og Shetlandsøerne. Du kan tage en færge til Aberdeen fra Kirkwall og Lerwick.

Aberdeen Færgeselskaber

Færger til og fra Aberdeen drives af NorthLink. Når du leder efter en færge til Aberdeen, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Aberdeen færger med NorthLink er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Aberdeen bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Aberdeen havn
  • Aberdeen havn
  • Aberdeen havn

Om Aberdeen

Havnen i Aberdeen byder hvert år over 3 millioner rejsende velkommen og forbinder Storbritannien med Shetlandsøerne og Orkneyøerne.

Aberdeen er Skotlands tredje største by og ligger cirka 190 km nordøst for Edinburgh, på Dee og Don's breder. Aberdeen er også vært for Aberdeen International Youth Festival, en af Skotlands største internationale kulturbegivenheder, som hvert år trækker talentfulde unge mennesker fra hele verden til Aberdeen for at optræde.

Aberdeen faciliteter

Terminalfaciliteter i Aberdeen havn inkluderer billetsalg og forespørgelser, hævemaskiner, mønttelefoner, elevator og toiletter. Passagerer tilbydes også en special pris for parkering i NCP parkingshus i Ship Row.

Aberdeen retninger

Med bil
Følg A90 til Aberdeen fra Peterhead eller Forfar. Alternativt kan du tage A96 fra Inverness. Følg herefter skiltene til havnen, som er på nordsiden af River Dee.

Med tog
Aberdeen's tog station ligger på Guild Street, tæt på færge terminalen. Der er regelmæssige afgange fra Edinburgh, Glasgow og Inverness med yderlige forbindelser rundt i Storbritannien.

Med bus
Aberdeen's havn ligger under 1,5km fra byens banegård og der er hyppige afgange herfra til havnen.

Aberdeen - Rutekort

se kort

Havneadresser

NorthLink

Jamieson's Quay, Aberdeen, AB11 5NP, Scotland

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!