SamsøFærgen

Kort
  • SamsøFærgen

Book færger i Danmark

Med AFerry.dk kan du booke SamsøFærgen til Hou, Kalundborg, Kolby og Sælvig. Alle SamsøFærgens færger er behagelige og tilbyder en lang række faciliteter ombord. AFerry.dk har altid billige SamsøFærgen billetter og viser altid alle de seneste tilbud.

Ombord SamsøFærgen

Ombord på SamsøFærgen kan du finde en lang række faciliteter for at gøre din rejse endnu bedre. På det nederste dæk finder du et cafeteria og et legerum for yngre børn, mens du på det øvre dæk finder en underholdsnings lounge, hvor du kan nyde et show og et glas vin.


Om SamsøFærgen

SamsøFærgen' skibe hedder Kanhave og Kyholm. Kanhave er det største af de to skibe, og har plads til 600 passagerer. Kyholm har plads til 390 passagerer i vintermånederne og 550 i sommermånederne (maj-september).

SamsøFærgen - fartplaner & informationer

Desværre har vi ingen oplysninger eller sejlplaner for øjeblikket. For en bred vifte af alternativer, se vores færgeruter side.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!

fölg os paa

Google Plus

Rejser med kæledyr

Du kan tage dit kæledyr med på SamsøFærgen med AFerry.dk. Du vælger antal kæledyr på samme side, som hvor du vælger antal passagerer.

Bemærk, at der er regler for at rejse med kæledyr. Hvis du planlægger at tage din hund med på ferie, skal du altid kontakte din dyrlæge i god tid. Dyrlægen vil tjekke hundens vaccinationer og bestemmelserne for rejse med dyr i det eller de lande, hvor du skal holde ferie.

SamsøFærgen Ruter

SamsøFærgen Havne